BTW terug van zonnepanelen

ingevoerd op 2-12-2013

Door een uitspraak van het Europese hof is het mogelijk om de BTW op zonnepanelen, die geplaatst zijn na 20 juni 2013, terug te vragen. Een geweldig bericht natuurlijk, maar wel met een kleine drempel: om de BTW terug te krijgen moet u namelijk bij de Belastingdienst staan ingeschreven als ondernemer. Aangezien de voordelen van deze regeling zo groot zijn en niet iedereen deze procedure zelf wil of kan volgen hebben wij besloten om een partner te zoeken die dit voor u kan regelen.
Deze partner hebben wij gevonden in BTWretour.nl
BTWretour bestaat uit een team van kundige Belastingconsulenten die in samenwerking met de belastingdienst de aangifte zo eenvoudig mogelijk hebben gemaakt voor u, als klant zijnde. Door het invullen van 1 formulier en het sturen van een kopie van 4 documenten regelen zij de gehele teruggaaf voor u. Verder werken zij op basis van “niet goed, geld terug”.
Wat doet BTWretour allemaal voor u:
1. Als eerste zal BTWretour u aanmelden bij de belastingdienst als ondernemer. Zij vullen de hiervoor benodigde formulieren in en versturen deze naar de belastingdienst. Ook vangen zij alle correspondentie met de belastingdienst betreffende de BTW aanvraag voor u op.
2. Hierna verzorgen zij de BTW aangifte, zij vullen deze in met de inkomsten en uitgaven die u als ondernemer kunt opvoeren en dienen deze in bij de belastingdienst.
3. Als laatste vragen zij ontheffing voor u aan voor de BTW aangifte in de toekomst en zorgen er op deze manier voor dat u geen aangifte meer hoeft te doen.
Onze aanbieding:
Voor deze werkzaamheden rekent BTWretour éénmalig een bedrag van € 149,95 (exclusief BTW). De BTW op dit bedrag à € 31,49 vragen zij ook voor u terug bij de Belastingdienst. Mocht het onverhoopt, door bijzondere omstandigheden, niet mogelijk zijn om de BTW terug te vragen dan storten zij dit bedrag direct en zonder verdere vragen of procedures aan u terug.
Interesse?
Meld u bij opdracht voor het leveren en/of plaatsen van zonnepanelen aan bij Milro als geïnteresseerde. Milro brengt u dan in contact met BTWretour, of zij zullen in dat geval zo snel mogelijk contact met u opnemen.